Spring naar inhoud

De zeer bijzonder korte avonturen van Gangster Johnny – deel 1

KORTE VERHALEN
De zeer bijzonder korte avonturen van Gangster Johnny – deel 1.

Gangster Johnny loopt over de wallen in Amsterdam. Bij een mooi raam aangekomen tikt johhny er tegen aan. Helaas voor Johnny is er niemand thuis.
The end

Gangster Johnny is bezig een drugdeal op te zetten. Daarvoor probeert hij de geldschieters in een hinderlaag te laten lopen. Helaas blijkt de hinderlaag te eindigen in een doodlopende straat.
The end

Gangster Johnny klopt aan bij zijn baas en vraagt of hij nog een leuke opdracht voor hem heeft. De baas heeft een erg leuke, vrolijke opdracht voor hem. Johnny voert de opdracht bijzonder vakkundig uit. De kleurplaat zier er goed uit. De baas is tevreden.
The end

Gangster Johnny loopt bij de McDonalds naar binnen. Daar wacht hem een rivaliserende bende op. Johnny schiet op de bendeleider. Hij mist hem op een haar na. Johnny besteld een Big Mac, rekent af en loopt naar zijn wagen.
The end

Gangster Johnny is vandaag intellectueel bezig: hij leest een goed boek.
The end

Gangster Johnny is op weg naar een concert. Het is een heavy metal concert. Plots bots er een bus op zijn wagen. Johnny stapt kwaad uit. De bus rijdt door. Johnny gaat headbangen.
The end

Gangster Johnny heeft al een tijdje niemand meer koud gemaakt. Hij loopt een donker steegje in met getrokken pistool. Helaas blijkt de steeg, op een dode rat na, verlaten te zijn. Johnny maakt wederom niemand koud.
The End

Gangster Johnny is bezig met een afrekening. Hij rekent zich in de rondte, maar het bedrag wil maar steeds niet kloppen. Johnny neemt een goede accountant in de arm.
The end

Gangster Johnny ligt in het ziekenhuis. Een andere gangster heeft hem neergeschoten. Gangster Johnny voelt zijn linkerbeen niet. Dat is ook logisch, want beide armen zitten in het gips.
The end

Gangster Johnny is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij voelt zijn linkerbeen weer. Ook zijn rechter.
The end

Gangster Johnny is op vrouwenjacht. Vandaag is een succesvolle dag. Hij heeft er al een stuk of twaalf neergeschoten. Vrouwenvlees is goed verdienen in dezer dagen. En Johnny is altijd uit op een extra zakcentje.
The end

tekst: OnzinDichter – ©31-01-06 / OnzinDichter
www.onzinnige-gedichten.nl

Share
Gepubliceerd in2006Verhaal

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord